Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder
055 - 378 08 85

w

Onderhoud & Reparatie

M. van der Weele Auto’s in Hoenderloo is een onafhankelijke garage wat betekent dat wij auto onderhoud en reparatie bieden aan alle merken auto’s. Ook hebben wij het keurmerk van BOVAG wat u van kwaliteit verzekert. Zelfs uw jonge auto kunnen wij onderhouden met behoud van fabrieksgarantie. U mag tegenwoordig uw auto met fabrieksgarantie bij het universele autobedrijf, zoals M. van der Weele Auto’s laten onderhouden.

Vooraf Prijsopgave

Bij M. van der Weele overleggen wij altijd met onze klanten alvorens wij een reparatie uitvoeren. U krijgt vooraf een prijsopgave, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Bij ons staat transparantie hoog in het vaandel.

Wachtruimte

Wilt u wachten wanneer uw auto in de garage staat? Neemt u gerust plaats in de wachtruimte van M. van der Weele Auto’s in Hoenderloo. U kunt onder het genot van een kopje koffie of thee wachten tot uw auto klaar is.

Leenauto en Leenfiets

Heeft u vervangend vervoer nodig? Geen enkel probleem voor M. van der Weele Auto’s Hoenderloo. Wanneer uw auto bij ons in de garage staat, mag u geheel gratis gebruik maken van één van onze leenauto’s of leenfietsen. Bespreek voor de zekerheid wel eerst de beschikbaarheid met ons.