Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder
055 - 378 08 85

w

Garantie Auto’s

auto-garantie-m-vd-weele-auto-hoenderloo

Al de occasions van M. van der Weele Auto’s in Hoenderloo worden geleverd met standaard 6 maanden BOVAG garantie*. Dit is bij de prijs reeds inbegrepen. Dat biedt u als consument zekerheid. Onder de BOVAG garantie vallen namelijk gebreken die tijdens de garantieperiode als gevolg van normaal gebruik ontstaan en gebreken die ten tijde van de koop niet waarneembaar waren. U kunt meer lezen op www.bovag.nl.

*Wanneer u een occasion van boven de de €4.500,00 koopt, ontvangt u standaard  6 maanden BOVAG-garantie. Als het aankoopbedrag minder dan €4.500,00 is, maar wel meer dan 35% van de oorspronkelijke cataloguswaarde ontvangt u ook de 6 maanden BOVAG-garantie.

Nationale Autopas

Naast de BOVAG garantie, heeft u ook garantie op een juiste kilometerstand. Elke auto van M. van der Weele Auto’s wordt namelijk verkocht met een Nationale Autopas. Eén op de achttien auto’s in Nederland hebben namelijk een opzettelijk teruggedraaide kilometerstand. Met een Nationale Autopas heeft u duidelijkheid over de kilometerstand.

Houdt u zo van de persoonlijke service van M. van der Weele Auto’s? Wij kunnen namelijk ook een nieuwe auto leveren van elk gewenst merk, zodat u voor al u autobehoeften bij M. van der Weele Auto’s in Hoenderloo terecht kunt.